Katolička malonometna liga Županja ponovno pomaže najpotrebnijima

Kalendar pokazuje na veljaču, a već i ptice na grani znaju da je to mjesec ljubavi. Mjesec posvećen najstarijoj ljubavi, onoj prema nogometnoj lopti. Na male ekrane se vraća liga prvaka a što je još važnije u našu regiju se nakon zimske stanke ponovno vraća futsal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U regiji Županja KMNL živi već četvrtu godinu te tako okuplja katoličku mladež Županje i okolnih sela. Kroz četiri godine postojanja ekipe iz naše regije su organizirale razne turnire i svojim prisustvom podržali brojne humanitarne akcije. Na taj način KMNL regije Županja nadrastao je puko nogometno natjecanje i postao važan dio društva naše županije.

Kao i proteklih godina proljetni dio sezone tradicionalno započinje Kup natjecanjem, koji će i ove godine biti humanitarnog karaktera. Proteklih godina pomogli smo u izgradnji doma obitelji Basarac, te Mladenu Golubović iz Đurića, a ove godine je došao red na svima dobro znanog Dinu Jurić-Šestića iz Vrbanje.

Ovogodišnje izdanje kupa održat će se u sportskoj dvorani OŠ Ivana Kozaraca, u nedjelju 21. veljače s početkom u 11:00 sati, a u dvadesetominutnim dvobojima (2x10min) snage će odmjeriti 7 ekipa iz lige te ekipa Futsal Akademije Sv. Patrik, koja je dobila pozivnicu za natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li apsolutni vladari ovog natjecanja, ekipa Presvetog Trojstva iz Posavskih Podgajaca i ovaj put osvojiti kup ili će im netko uspjeti uzeti titulu vidjet ćemo ove nedjelje. Pred vama je sedam vrhunskih futsal utakmica. Svaka ekipa ima poseban motiv, ali na kraju je samo jedan pobjednik – Dino. Ovim putem pozivamo vas sve na višesatno druženje, a svojim prilogom možete podržati ovu akciju i uživati u odličnom futsalu.

RASPORED UTAKMICA:
11:00 Bošnjaci – Sveti Patrik
11:35 Podgajci – Račinovci
12:10 Topola – Gunja
12:45 Drenovci – Županja 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.