KB Dubrava zahvalila navijačima Dinama: ”Svojim su nesebičnim radom pomogli da u najkraćem roku pripremimo bolnicu za pacijente oboljele od koronavirusa”

Foto: fah

Najvatreniji navijači Dinama, Bad Blue Boysi, pomogli su u selidbi Kliničke bolnice Dubrava, točnije rečeno, pripremi bolnice za prihvat najtežih pacijenata oboljelih od koronavirusa.  Na pomoći BBB-ima je zahvalila i Uprava KB Dubrava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“BBB-i, navijači Dinama, svojim su nesebičnim radom pomogli da u najkraćem roku pripremimo Kliničku bolnicu Dubrava Zagreb za prihvat pacijenata oboljelih od COVID-19. Ovom nesebičnom gestom još jednom je pokazano solidarnost i jedinstvo hrvatskog naroda u najtežim trenucima.”

Nakon što su navijači hrvatskog prvaka odradili veliku humanitarnu akciju nastavljaju na razini cijelog Zagreba ono što već rade danima po kvartovima. Naime, uz odobrenja Gradskog društva Crvenog križa Zagreb BBB-i dostavljaju lijekove i namirnice za najugroženije skupine građana glavnog grada Republike Hrvatske. BBB-i su se stavili na raspolaganje svom gradu u vrijeme epidemije koronavirusa koja uzima sve više maha našoj zemlji, isto je učinila i Torcida u Splitu.

“Pozivamo naše sugrađane koji pripadaju rizičnim skupinama i kojima je pomoć ovakve vrste najpotrebnija da kontaktiraju Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb na broj telefona 01/ 3778-236”, poručili su BBB-i i zagrebački CK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.