Klafurić: Ovo se pamti cijeli život, žao mi je što priliku nisam dočekao u svom Dinamu

Foto: snimka zaslona

Dean Klafurić, nasljednik Romea Jozaka u Legiji koji sad ide po duplu krunu, svoja razmišljanja i osjećaje podijelio s čitateljima Goala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma osjećam se fenomenalno, stvarno uživam u svemu što mi se događa ovdje. Ali, nemamo vremena za puno slavlja, već u nedjelju nas čeka još jedan ‘finale’, igramo veliki derbi s Jagielloniom, do kraja prvenstvene sezone ostala su još četiri kola, a nitko od momčadi s vrha više nema pravo na kiks” javio se iz Varšave za Goal trener Legije Dean Klafurić , pa nastavio:

“Kakvo je bilo slavlje? Skromno, baš skromno. Proslavili smo taj trofej na terenu, slavili smo malo i poslije utakmice, pa se odmah fokusirali na borbu za naslov prvaka. Igrači su svjesni u kakvoj smo svi skupa situaciji, znaju da sada nema vremena za prevelike fešte. Idemo prvo sve do kraja sezone odraditi kako treba, a onda će biti vremena i za takve stvari.”

” Arka je svoj gol postigla doslovno u zadnjim sekundama desetominutne nadoknade, tako da nije bilo straha. I taj je gol bio slučajan, mi smo dominirali i bili bolja momčad. Žao mi je što nismo više napadali dubinu, to mi je daleko najbolje radio Antolić koji je iz jedne takve situacije mogao i zabiti nakon dodavanja Eduarda . Ali, bili smo potpuno dominantni, zasluženo stigli do ovog trofeja”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što će biti s njegovim ugovorom?

“Znam samo da imam ugovor do ljeta, uopće ne razmišljam o onome što će se tada dogoditi. Potpuno uživam u svakom trenutku svoga posla, ovakvu sam priliku čekao cijeli život. Žao mi je što takvu priliku nikada nisam dočekao na klupi svog Dinama , ali eto sretan sam i ovdje. Doista, sada samo želim pobjeđivati u svakoj utakmici, a onda ćemo vidjeti što će se događati na ljeto” završio je Klafurić .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.