Juranović na oproštaju zabio sjajan gol za Legiju u Pragu

epa09420940 Alexander Bah of Slavia (2-L) celebrates goal during the UEFA Europa League play off, first leg soccer match between Slavia Prague and Legia Warsaw in Prague, Czech Republic, 19 August 2021. EPA/MARTIN DIVISEK

U prvom susretu play-offa Europske lige nogometaši Legije odigrali su 2:2 u gostima kod praške Slavije, a u strijelce za poljsku momčad upisao se i hrvatski reprezentativac Josip Juranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su poraženi u trećem pretkolu Lige prvaka od zagrebačkog Dinama, nogometaši Legije europski put nastavili su u doigravanju za Europsku ligu. Na uzvrat u Varšavu 26. kolovoza nose remi 2:2 iz Praga. Gosti su poveli u 20. minuti golom Mahira Emrelija, a izjednačenje Slaviji donio je danski branič Alexander Bah u 33. minuti.

Josip Juranović donio je novo vodstvo Legiji prelijepim dalekometnim projektilom u 37. minuti, i to nakon što je odšprintao sa svoje polovice terena i potom s 20-ak metara neobranjivo opaslio na gol, a do odlaska na odmor domaćin je uspio stići do izjednačenja preko kapetana Lukaša Masopusta u trećoj minuti sučeve nadoknade prvog poluvremena.

Za hrvatskog reprezentativca ovo je vjerojatno njegova posljednja utakmica za poljsku momčad budući da ga u petak očekuje liječnički pregled uoči potpisa ugovora sa Celticom. Vrijednost transfera je tri milijuna eura, a trebao bi potpisati ugovor na četiri godine uz opciju produljenja na još jednu godinu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.