Klopp: Nisam zvao Gerrarda, no svi ostali iz kluba vjerojatno jesu

Foto: Twitter

Nogometaši Liverpoola u nedjelju od 18 sati igraju odlučujuću utakmicu sezone u Premier ligi. Zadnje kolo odredit će novog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Jurgena Kloppa treba pobjeda na Anfieldu, a zatim kiks Cityja koji kod kuće igra protiv momčadi koju vodi legendarni kapetan Liverpoola, Steven Gerrard:

– Kako se osjeća Gerrard, to mogu zamisliti jedino ako sebe zamislim u njegovoj poziciji. Kada bih ja igrao utakmica koja bi pomogla nekom mom bivšem klubu, Borussiji ili Mainzu, to bi mi bila dodatna motivacija. Ja Gerrarda ne trebam uopće zvati prije utakmice, on će to sto posto ozbiljno odraditi. Nisam ga zvao, no vjerojatno svi ostali iz kluba jesu, našalio se Klopp.

Najavio je kako će njegova momčad proslaviti uspjehe ove sezone paradom po gradu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imamo jako puno razloga za slavlje, ne znam koliko će ih biti na kraju, rekao je njemački strateg koji je ove sezone odveo klub već do dva naslova: Carabao Kup i FA kup.

Klub napušta Divock Origi, koji je u klubu proveo skoro 8 godina:

– On je legenda Liverpoola, jedan od najvažnijih igrača s kojim sam radio. Očekujem da dobije zaslužen i poseban oproštaj. Bio je čisti užitak raditi s njim, gdje god da ode, bit će odličan. Odličan je igrač, odličan momak. Svi ga vole u momčadi, bit će to težak trenutak kad ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kada pomislim na njega, vidim važne golove, ozljede, uspone i padove, ali on je bez ikakve sumnje naša legenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.