Koch nakon pristizanja podrške: Nikad nisam doživio ništa slično

bivši igrač
Foto: snimka zaslona

Georg Koch, 52-godišnji bivši vratar Dinama, kazao je za Bild kako nije očekivao toliko suosjećanja nakon što je otkrio kako se bori s rakom gušterače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je nevjerojatno, nikad nisam doživio ništa slično. Baterija mog mobitela se ispraznila u tren oka. Telefon je doslovno eksplodirao. Ne mogu se sjetiti vremena da sam primio toliko poziva i poruka – čak ni na svoj rođendan – kazao je Koch, prenose Sportske novosti.

> Dinamo poslao poruku Kochu nakon objave da ima rak

– Čak i ako zvuči glupo: majica i natpis daju mi ​​snagu i motiviraju me. Jako sam im zahvalan na tome – kazao je Koch koji je odlučio ne liječiti se kemoterapijom u bolnici.

– Ne znam ni smijem li ovo reći: sretan sam što u svojoj profesionalnoj karijeri zaradio malo više i trenutno se liječim lijekovima iz SAD-a koji ovdje vjerojatno još nisu odobreni. Jednostavno više nisam mogao podnijeti bijedu na odjelima za rak – kazao je Koch za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.