‘Kod plovi ovaj brod’?: Nakon debakla u Europi i u HNL-u čistke na Poljudu, umjesto Uprave ‘lete’ igrači…

Foto: fah

Nakon debakla u kvalifikacijama za Europsku ligu i nakon još većeg debakla u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi na Poljudu vrije, kao u kotlu. Navijači traže odgovornost, odlazak kompletne Uprave, ista Uprava mete stvari pod tepih prebacuje krivnju na druge i sankcionira igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub nije prihvatio ostavke trenera Željka Kopića i sportskog direktora Saše Bjelanovića, koje je ovaj tandem ponudio nakon debakla na Poljudu protiv Gorice, inače novog hrvatskog prvoligaša. I dok se navijači s pravom pitaju ”kuda plovi ovaj brod” ipak ima sankcija. Jesu li usmjerene na pravu adresu? Naime, uoči današnjeg treninga Marko Futacs , Hysen Memolla i Zoran Nižić potjerani su u B momčad, a zabranjeno im je da se skidaju u svlačionici prve momčadi te da u vrijeme treninga budu na stadionu, piše portal 24 sata.

Ima jedna stara, itekako poznata, ”riba smrdi od glave”, na Poljudu se tek pokušavaju uhvatiti u koštac s krizom, odnosno ribom, dojam je da ne znaju kako.

Kopić i Bjelanović sasvim su sigurno dobili vjetar u leđa nakon podrške koje im je dao predsjednik Huljaj, krenulo se u čistku svlačionice, treba očito potjerati i ono malo kvalitete koja je preostala. Trenutno se jedino zna da se ništa ne zna, odnosno, ne zna se hoće li se i kada još poneki igrač naći na udaru kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hajduku nikako ne mogu shvatiti da se do rezultata dolazi kvalitetom, a ne govorancijama i kvantitetom. Puno je nezadovoljnih te onih koji bi željeli napustiti klub, u koji se donedavno dolazilo tek nakon što se dokazalo u nekim drugim sredinama, u čije se salone ulazilo u ”lakiranim” cipelama.  Danas? Kao na kolodvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.