Kolega nakon 21. mjesta: Zadovoljan sam zbog prvih bodova

Foto: fah

Zadovoljan sam jer sam osvojio svoje prve bodove u Svjetskom kupu, kazao je 21-godišnji hrvatski skijaš Elias Kolega koji je u nedjelju osvojio 21. mjesto u slalomu Svjetskog kupa u Wengenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj vožnji Kolega je sa startnim brojem 56 završio na 27. mjestu, a na kraju se popeo do 21. pozicije.

“Odlično sam odradio prvu vožnju. Uspio sam napraviti sve što sam zacrtao. Imao sam visoki startni broj 56 tako da je ulazak u drugu vožnju jako dobra stvar,” kazao je Kolega.

U drugoj vožnji nije želio previše riskirati kako bi dohvatio svoje prve bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drugu vožnju sam vozio dosta oprezno kako bi osvojio prve bodove. Nisam želio riskirati. Prva trojica skijaša koja su nastupila ispred mene su pala, pa sam bio oprezniji. Zadovoljan sam i ništa si ne predbacujem.”

Kolega je naglasio kako mu je nakon odličnog nastupa u Wengenu dodatno poraslo samopouzdanje.

“Jako mi znači odlična prva vožnja i nadam se kako ću na idućim utrkama biti u ovakvoj formi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi hrvatski predstavnik Matej Vidović, koji je prije tjedan dana osvojio prve bodove ove sezone sa 23. mjestom u slalomu u Adelbodenu, ostao je bez druge utrke, završivši na 35. poziciji.

Prvo mjesto osvojio je najbolji skijaš današnjice Austrijanac Marcel Hirscher.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.