Kopić nakon ispadanja Hajduka: ‘Bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat, osjećaj je loš’

kopić
Foto: fah

Hajduk se nije uspio plasirati u 4. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratnom susretu 3. pretkola izgubili u Bukureštu od Steaue 1:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razočaran je nakon svega i trener Kopić.

“Prvo poluvrijeme je to bila utakmica bez kvalitete, imali smo previše pogrešaka, u nastavku smo mijenjali igrače i sistem, potrudili se igrati ofenzivnije. Nakon što smo zabili gol, Steaua nije ništa posebno napravila, ali su zabili pogodak u završnici”, rekao je Kopić nakon utakmice.

Komentirao je i golove: ”Kod prvog je bila nekakva ruka, nisu imali niti jednu čistu situaciju, a druga je došla iz centaršuta. Jako je loš osjećaj nakon svega.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li pomislio kako je susret gotov nakon što je Said zabio za 1:1 u 81 minuti, ističe:

”Nakon izjednačujućeg gola je bio fokus što protivnik radi, bili smo ekstra stabilni. Igrali smo s Hamzom i Mijom ispred zadnje linije. Nisu nas doveli u veće probleme. Osjećaj je sada užasan.”

A onda se osvrnuo i na posljedice ovog ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Sigurno da svaki poraz nosi svoje. Što se tiče stožera, to su ljudi koju su profesionalci, daju sve za momčad. Što se tiče ekipe, atmosfera je bila izuzetno pozitivna, bili smo odlučni da ostvarimo pozitivan rezultat. Kad dođeš nadomak cilju sigurno da je osjećaj loš”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.