Kek neutješan nakon poraza: ‘Nismo stvorili ništa, onda ne možemo ništa niti očekivati u Europi’

Foto: fah

Rijeka nije uspjela izboriti plasman u završnu rundu kvalifikacija za plasman u Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jednostavno smo u ovoj utakmici radili sve suprotno od onoga u Norveškoj. Nismo uspjeli povezati dva-tri dodavanja, niti stvoriti neku ozbiljniju šansu iz igre. Od odbijenih lopti nismo pokupili ništa, kao da se neki strah uvukao u igrače. Dogovor je bio da probamo što ranije postići pogodak kako bi odveli utakmicu u mirnije vode, ali nismo uspjeli. Čestitam Norvežanima. Zabili su taj pogodak na način na koji njima odgovara i to treba poštovati. Sigurno će sada biti teško i ovo bi moglo odrediti smjer u kojem će klub ići u idućih nekoliko mjeseci. Nismo bili pravi i nismo zaslužili prolaz”, rekao je nakon poraza trenere Rijeke Matjaž Kek.

“Imamo velikih problema u planu igre, ista je situacija bila i protiv Hajduka. Ako ne nametneš svoj stil igre u ovakvoj utakmici onda ti se to vrati. Kad kod kuće ne stvoriš niti jednu pravu šansu iz igre onda ne može ništa niti očekivati u Europi. Sve skupa, bili smo u grču. Sada nas čeka prvenstvo. Hvala Armadi, mi smo razočarani, ali žao mi je što smo razočarali naše navijače”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.