Remi Istre 1961 i Hajduka, Perišić zabio prvijenac za Splićane

Foto: fah

U posljednjoj utakmici 34. kola domaćeg nogometnog prvenstva Istra 1961 i Hajduk odigrali su 1:1 na Aldo Drosini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puljani su poveli već u četvrtoj minuti, a strijelac je bio nigerijski napadač Lawal Salim Fago. Isti je igrač zabio i šest minuta poslije, no pogodak je poništen zbog zaleđa.

U završnici prvog poluvremena, u 42. minuti svoj prvi pogodak u dresu Hajduka postigao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Treći Hajduk sada ima 62 boda, devet manje od druge Rijeke, a 11 više od četvrtog Osijeka, dok je Istra 1961 osma sa 38 bodova, koliko ima i sedma Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je sa 78 bodova osigurao svoj 25. naslov prvaka Hrvatske, dok je Rudeš ispao sa samo sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.