Kopić: Nemam što reći osim pohvaliti igrače, slijedi maksimalna priprema za derbi

željko kopić
Foto: snimka zaslona

Nogometaši Dinama svladali su Istru 1961 u dvoboju 31. kola 1. HNL-a, a trener Modrih Željko Kopić imao je nekoliko razloga za zadovoljstvo nakon utakmice s Puljanima.
Prvi su, naravno, nova tri boda na kontu u borbi za naslov prvaka, drugi je sjajna i lepršava igra njegove momčadi, a još jedan razlog je i povratak Luke Ivanušeca, koji se na teren vratio nakon dva mjeseca izbivanja zbog ozljede. Sjajan dojam pokvarila je tek ozljeda Bartola Franjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odigrali smo dobru, kvalitetnu utakmicu, energijom smo bili dobri, u posjedu smo bili dobri… Imali smo velik broj prilika, podrška s tribina opet je bila tu, drago mi je zbog povratka Ivanušeca. U tom nas je zadovoljstvu poremetila ozljeda Bartola Franjića, vidjet ćemo što će biti, ali generalno je dojam dobar, prenosi službena stranica Dinama riječi trenera Kopića.

Dinamovu energiju i motivaciju možda najbolje ilustrira upravo Franjić koji je, u trenucima kad je već bio ozlijeđen, stisnuo zube, presjekao akciju suparnika, povukao Dinamov napad i sjajnom dubinskom loptom proigrao Oršića.

– To je ono što cijelo vrijeme naglašavamo, možemo odigrati bolju ili lošiju utakmicu, svaka nosi svoje, ali što se tiče voljnog momenta, pristupa, karaktera svih igrača, doista nemam što drugo reći osim pohvaliti ih. I taj primjer s Franjićem je zoran prikaz ovoga o čemu govorim, dodaje strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon pobjede u derbiju na Rujevici te sada protiv Puljana, Modre očekuje najveći hrvatski derbi. U srijedu gostuju na Poljudu u zaostaloj utakmici 9. kola.

– Slijedi maksimalna priprema za derbi. Prvo se moramo dobro odmoriti, napraviti dobru pripremu za utakmicu, vidjeti zdravstveni status svih igrača, izabrati one koji su u najboljem stanju i napraviti sve da budemo što bolji na Poljudu, rekao je Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.