Kopić pohvalio igrače, a za kraj godine želi pobjedu

Foto: fah

Nogometaši Dinama igraju posljednju utakmicu ove godine u gostima protiv Hrvatskog Dragovoljca. Utakmica je na rasporedu sutra od 15 sati. Ogled protiv zadnje momčadi HNL-a najavio je trener Modrih Željko Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah je na početku rekao na koje igrače ne može računati:

– I dalje nema Čopa i Dilavera, isto tako zbog crvenih kartona nema Theophila i Petkovića. Za ostale ćemo odlučiti tokom današnjeg treninga.

Dinamo pod Kopićem igra ozbiljan nogomet, od poraza protiv Hajduka nisu primili gol, veseli to naravno i trenera:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno da je to podatak koji veseli. Uvijek težimo napadačkom nogometu, ali je obrana jako važna u modernom nogometu. Dečki dobro rade i s tim segmentom sam zadovoljan.
Trener Modrih nije se želio osvrtati na derbi kola između Hajduka i Osijeka, naglasak je samo na Dragovoljcu:

– Zadovoljan sam sa zadnje tri utakmice, bilo je puno dobrih stvari, no sigurno postoji i puno prostora za napredak u određenim segmentima igre. Jedini fokus i meni i momčadi je na nedjeljnoj utakmici, da ne razmišljamo o rezultatima konkurenata i slično. Jest da je Dragovoljac posljednji na tablici, ali odigrali su Sigećani dobrih, kvalitetnih utakmica. Poštujemo svakog suparnika, ali vjerujemo u sebe i svoje sposobnosti i kvalitete te ćemo napraviti sve da pobijedimo.

– Mi ćemo napraviti sve da se kvalitetno postavimo, s pravim gardom, pravom energijom i da usmjerimo utakmicu kako mi to želimo i dođemo do pobjede, zaključio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.