Dambrauskas: Nekad ni dati sve nije dovoljno; Kopić: Bili smo bliži golu

dambrauskas
Foto: fah

Hajduk i Dinamo odigrali su 0:0 na prepunom Poljudu, a konačnim rezultatom Splićani ne mogu biti zadovoljni, jer bila im je ovo prilika da u izravnom dvoboju s vodećim sastavom lige uhvate priključak sa samim vrhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio bih loš trener da sam zadovoljan jednim bodom pred ovakvim navijačima. No igrali smo protiv najbolje momčadi u ligi, protiv prvaka, igrali smo hrabro i pokušali dominirati. Mislim da su moji igrači dali sve od sebe, ali ni to nekad nije dovoljno. Kontrolirali smo dobar dio utakmice, ali nedostajalo nam je magije naprijed, smatra trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Pohvalio je suparnika:

– Dinamo je odlična momčad i nije ih moguće kontrolirati cijelu utakmicu. Imamo sad pred sobom 10 utakmica i moramo se koncentrirati na prvu sljedeću. Ne gledam kolike su nam šanse za naslov, nego samo prvu sljedeću utakmicu, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Željko Kopić imao je nešto više razloga za zadovoljstvo, jer Dinamo je došao s bodovnom prednošću, koju je i sačuvao.

– Dobro smo i mi i Hajduk funkcionirali u obrani, mislim da je to najveći razlog zašto nije bilo puno prilika. Došli smo po tri boda, a na kraju smo uzeli jedan. Mislim da smo bili za nijansu bliže pogotku, kontrolirali smo utakmicu i dominirali terenom osim u prvih 20 minuta, kad smo bili pod pritiskom, rekao je trener Dinama.

Istaknuo je podršku navijača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lijepa atmosfera je bila, istaknuo bih podršku naših navijača koji su došli iz Zagreba u velikom broju i podržavali nas cijelih 90 minuta.

Dinamo je trenutačno vodeći na ljestvici sa 54 boda, jednim više od drugog Osijeka, a dva više od treće Rijeke, dok je Hajduk četvrti sa 49 bodova, a sva četiri sastava sada su odigrala po 26 utakmica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.