Košarkaši pokrenuli veliku akciju za Klaićevu: ‘Žele kupiti respiratore i obnoviti staru zgradu’

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković i Nikša Prkačin pokrenuli su akciju, a pomoći će i Bojan Bogdanović, Zoran Planinić, Franjo Arapović, Dario Šarić, Ivica Zubac, Dino Rađa, ali ostali iz “nekošarkaškog” društva poput Ivana Balića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Žele kupiti respiratore, što više mogu. Ali, žele obnoviti staru zgradu jer smo većinu odjeljenja preselili u novu zgradu buduću da stara više nije sigurna. Kad sam ih pitao zašto tako žure, jednostavno su mi odgovorili: “Želimo spašavati ljudske živote. To je sada jedino bitno”, rekao je dr. Zoran Barčot, specijalist dječje kirurgije u Dječjoj bolnici u Klaićevoj, za Sportsku reviju. 

“Mi to jednostavno želimo, srce nam je puno da smo uopće u prigodi pomoći. Nema svatko tu privilegiju, u pomaganju će nam pomoći i humanitarna zaklada CROU UNUM koja ima velika iskustva u organizaciji velikih humanitarnih akcija”, rekao je Franjo Arapović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.