Kovač se oglasio nakon pobjede: ‘Zadovoljan sam kako su igrači reagirali, najvažnije da smo ostali čiste mreže’

Foto: fah

Niko Kovač, nakon što je bio nadomak otkaza, uspio je podignuti Bayern te nanizati tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Napokon smo odigrali svih 90 minuta u kojima nismo suparniku dozvolili ništa. S druge strane, mi smo imali dosta prilika. Zadovoljan sam kako su igrači reagirali, najvažnije da smo ostali čiste mreže. Ovog puta nismo nakon vodstva primili neki gol koji bi nas poljuljao. Dobili smo posljednje tri utakmice i to na način s kojim sam zadovoljan”, rekao je Niko Kovač, prenose Sportske novosti.

“Trener je napravio pojedine promjene. Cilj je bio imati što veći posjed i igrati bolje u prekidima, a poveli smo upravo nakon kornera”, rekao je Manuel Neuer, a njemu se s komplimentima pridružio i Thomas Müller: “U posljednje smo vrijeme osjetno napredovali u izgradnji igre kroz vezni red. U tome ranije nismo bili uspješni”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.