Kovač: Zaslužili smo pobjedu, ali sram me zbog navijača

Hrvatski nogometni izbornik Niko Kovač nakon remija protiv Italije izjavio je da smo zaslužili pobjedu, ali da ga je sram zbog pojedinih hrvatskih navijača koji su radili izgrede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljan sam, ali i tužan zbog propuštenih prilika. Mislim da smo zaslužili pobjedu i svaka čast igračima. Znali smo da će biti teško, ali nismo očekivali da će se Talijani toliko povući. U dobroj smo poziciji, imamo 10 bodova, ali još ćemo se morati namučiti da izborimo Euro “, kazao je Kovač za HTV.

Što se tiče divljanja hrvatskih navijača, izbornik Kovač je kazao: “Sram me je zbog ovoga, hrvatski narod nije takav. Zbog ovakvih stvari gubimo ugled u svijetu. Ovo nije prvi puta i to nije slučajno, pa se nadam da će odgovorni učiniti sve da se to više ne ponavlja. Ispričao sam se Talijanima i još jednom im se ispričavam”.

Ivan Perišić je istaknuo kako je ‘hrvatska reprezentacija loše ušla u utakmicu, no potom je sve do prekida držala konce igre’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U prvih 15 minuta smo odigrali malo lošije, no kasnije smo držali sve konce igre. Žao mi je što u samoj završnici nisam iskoristio sjajnu priliku,” kazao je Perišić koji je prokomentirao i nemile scene s tribina.

“Nadam se kako hrvatski navijači više neće stvarati ovakve probleme i kako više neće biti takvih scena. Italiju je spasio prekid, jer su tijekom pauze posložili redove.”

Domagoj Vida smatra kako je prekid spasio Italiju od poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo dobro, bili smo bolji i da nije bilo prekida možda bi pobijedili. Navijači su nas ‘zeznuli’. Neka takvi navijači više ne dolaze na utakmice,” naglasio je hrvatski stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.