Kovačić odlazi u Liverpool za 20 milijuna eura!

Kako navodi ugledni talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport, Inter je spreman prodati našeg reprezentativca Matea Kovačića u Liverpool kako bi oslobodili mjesto u momčadi, ispoštovali financijski fair-play i nabavili sredstva za dovođenje Yaye Tourea iz Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yaya Toure je miljenik sadašnjeg trenera Intera, Roberta Mancinija. Veznjak Obale Bjelokosti spreman je i na manju godišnju plaću samo da ode iz Cityja. Trenutno ima 8 milijuna eura po sezoni, a u Interu bi dobivao oko 5 milijuna plus razni bonusi vezani uz nastupe.

Kovačić je dugo bio meta Barcelone, čak se pisalo kako je to gotova stvar, no sad je u igru uletio i Liverpool, tj. Brendan Rodgers koji se divi kvalitetama našeg veznjaka i spremni su ponuditi između 18 i 20 milijuna eura za otkup ugovora.

Vjerojatno ni sam Kovačić ne bi imao ništa protiv odlaska iz kluba u kojem je pod stalnim kritikama, iako je on najmanje kriv za oscilacije ove sezone. U Liverpoolu bi ga dočekao još jedan reprezentativac i bivši dinamovac, Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.