Kovačiću torta, menadžerica poručila: ‘Mateo, nemoj se opuštati, jer Modrić neće tako skoro prestati igrati’

Foto: HNS

Na večeri poslije treninga pred sutrašnju prijateljsku utakmicu s Armenijom priređena je mala svečanost u čast Matea Kovačića, novopečenog osvajača Lige prvaka s Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao nagrada za četvrti naslov klupskog prvaka Europe stigla je torta s logom Lige prvaka, čestitke suigrača i uvijek nadahnut govor team menadžerice Ive Olivari.

“Jako sam ponosna da se tradicija nastavlja, da i ove godine imamo osvajače Lige prvaka. Luka, mrtva trka se nastavlja, rezultat je sad 4:4. Međutim, Mateo, nemoj se opuštati, jer  ovaj neće tako skoro prestati igrati. Sad već imamo toliko puno klupskih prvaka Europe pa vama svima skupa želim da za nekoliko tjedana osvojimo reprezentativni naslov europskog prvaka.”, rekla je Iva, a salom se prolomio spontani pljesak.

“Hvala svima na čestitkama, drago mi je što sam opet s vama. Vjerujem da ćemo na Euru biti pravi.”, poručio je Mateo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.