Kranjčar uoči Salzburga: Ako Dinamo bude igrao kao protiv Hajduka na Poljudu, može ostvariti pozitivan rezultat

Foto: fah

Ako Dinamo bude igrao kao protiv Hajduka na Poljudu, može ostvariti pozitivan rezultat u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka protiv Salzburga, izjavio je u ponedjeljak trener zagrebačkih plavih Zlatko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislima smo već u utakmici jer nam je ovo najbitnija utakmica koja donosi Ligu prvaka. Svi želimo igrati u skupini i vjerujem da smo se dobro spremili. Salzburg je dobra ekipa, kvalitetni su i gajim nadu da nisu dobri kao prije dvije godine. Svakako trebamo biti oprezni, respektirati ih i ostati najviše fokusirani na sebe. Ako ćemo biti na visini utakmice s Hajdukom, a znam da možemo i bolje, možemo doći do pozitivnog rezultata. Nadam se da će svi koji će igrati dati svoj maksimum za dobar rezultat”, najavio je utakmicu protiv Red Bull Salzburga koja se igra sutra u Maksimiru s početkom u 20,45 sati Kranjčar.

Modri su posljednjih tjedana imali dosta problema s ozljedama, ali stanje se popravlja što izuzetno veseli trenera Kranjčara.

“Puno sam sretniji jer nam je Ćorić na dispoziciji, kao i Machado. Hoće li krenuti od prve minute vidjet ćemo sutra, ali bit će u kadru. Ozljede mogu poremetiti stanje u momčadi i sigurno da je to uvijek zabrinjavajuće kad igrač ne može dati koliko se od njega očekuje. Ovo je play-off, a mi smo do sada pokazali, posebno u ovom domaćem ciklusu protiv Cibalije, Hajduka i Intera, da se dižemo u formi i da s pravom tražimo put prema uspjehu u prvoj utakmici. Naravno, druga će utakmica biti ta koja će odlučivati. Vjerujem da ćemo dobro proći i da će igrači koji su ozlijeđeni, a ulaze u kadar, biti potpuno zdravi do uzvrata. Nemamo Pivarića za prvu utakmicu, ali u treningu je i trebali bismo ga imati protiv Splita barem za jedno poluvrijeme. Rog je i dalje s nama i bit će na raspolaganju za play-off Lige prvaka”, kazao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni su momčad koja igra 4-2-3-1 ili 4-3-3, imaju dosta dobrih pojedinaca i uigrane stopere. Tu su opasni Bernardo, Hinteregger, Car, Berisha, Soriano, Lazaro. Soriano je tehnički izuzetan, ali je i lider ekipe. Sve su to igrači na koje moramo paziti. Naravno, morat će paziti i oni na nas. Sigurno da smo iskusniji nakon one dvije neugodne utakmice i vjerujem da moji igrači imaju pozitivan motiv”, prokomentirao je trener austrijskog prvaka..

“Očekujem pravi Dinamo na Maksimiru i u uzvratu. Bitna nam je ova utakmica, ali paket se sastoji od dvije utakmice. Nije sve riješeno čak i ako će ovdje biti pozitivan rezultat. Moramo najoptimalnije odigrati oba susreta. Taktika će biti slična kao u Splitu, s više igre prema naprijed, ali uz oprez kad nismo u posjedu lopte”, najavio je prvu utakmicu play-offa trener Dinama.

Mladi Ante Ćorić dobro poznaje Salzburg te s veseljem iščekuje utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neću moći spavati jer jedva čekam utakmicu. Bolje sam nakon ozljede, iako još malo osjećam posljedice. Presretan sam jer se vraćam i stvarno se veselim utakmici sa Salzburgom”. rekao je Ante.

“Igrao sam 4 godine s Laimerom, on je zadnji vezni, jako je dobar dečko i kvalitetan igrač. U kontaktu sam s Lazarom i Laimerom s kojima sam tamo igrao. Mi znamo da smo kvalitetniji i moramo pokazati to na terenu, kao i vratiti im za ona dva poraza”, dodao je uputivši poziv navijačima Dinama na ovu važnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.