Kriza u Realu: Ponovno se govori o odlasku Zidanea, ali i o njegovom nasljedniku

Foto: fah

Real Madrid se nalazi u ozbiljnoj krizi, u kojoj se zapravo nalazi već duže vrijeme, bez obzira na osvojeni naslov prvaka Španjolske prošle sezone, do kojeg su došli isključivo zbog slabosti Barcelone, naravno, prva odgovornost je na treneru. Mediji u Španjolskoj već jedno vrijeme, u različitim intervalima, potenciraju mogućnost odlaska Zinedine Zidanea iz Madrida. Navodno se već zna i njegov nasljednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ako Zinedine Zidane ode iz Reala, a što će se dogoditi ukoliko se ova kriza nastavi, madridski klub ima već spremnu zamjenu. Predsjednik Reala Florentino Perez navodno je već pozvao sjajnog stručnjaka.

Podsjetimo, Real je protiv skromnog Cadiza odigrao vrlo slabo u prvenstvu na svom terenu te je i izgubio, a onda je poražen, također na svom terenu, i od Šahtara. Dva neočekivana, pomalo i šokantna, poraza u nizu, od objektivno govoreći daleko slabijih protivnika, doveli su Zinedine Zidanea u vrlo tešku situaciju te se ponovno aktualizirala priča o njegovom odlasku. Pred vratima i veliki derbi na Camp Nou Reala protiv Barcelone, što ako i tu utakmicu madridski klub izgubi?

Također puno govori i o potencijalnom nasljedniku francuskog trenera, spominjao se Raul Gonzalez, no navodno je kontakt već uspostavljen s Mauricijom Pochettinom. Radi se o Argentincu koji je već godinu dana bez posla nakon što je otkaz dobio u Tottenhamu. Često se Argentinca povezivalo s Realom, predsjednik kluba bi ga vrlo rado angažirao. Međutim, ne tako brzo, Zinedine Zidane još uvijek ima podršku te kredit s obzirom na posao kojeg je prethodnih godina napravio s Kraljevskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.