Krovinović: Izražavam sućut obiteljma stradalih u oluji

Foto: fah

Nakon utakmice različita raspoloženja u svlačionicama Dinama i Hajduka. Bijeli su proslavili prvu pobjedu u HNL-u nad Modrima nakon čak 593 dana, dok su domaći igrači ostali pomalo u šoku i nevjerici zbog nevjerojatnog preokreta u situaciji kada su potpuno kontrolirali stvari na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Krovinović nakon susreta je rekao da im je ostao gorak okus u ustima nakon poraza u Superkupu te da su sretni zbog ove pobjede.

– Čestitke momcima na borbi, neću reći na zasluženoj pobjedi, ali pobjedi koja će nam dati vjetar u leđa. Danas nije bila najbitnija utakmica. Htio bih izraziti iskrenu sućut obiteljima stradalih u oluji u Zagrebu. Nažalost, te su stvari bitnije od nogometa, najbitnije je zdravlje, izjavio je.

Dodaje da je Dinamo bio klasično dobar te da ih je malo i sreća pomazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lučić i Livaja sa svojom individualnom kvalitetom su preokrenuli utakmicu.

Lučić: Cijeli sam tjedan proučavao jedanaesterce Dinama

– Nisam ništa drugo očekivao nego da dođemo ovdje i dobijemo utakmicu. Mislim da smo i u prvoj utakmici u Superkupu pokazali da smo ozbiljan protivnik. Što se tiče obrane jedanaesterca, cijeli tjedan sam ga proučavao i gledao statistiku. Krenuo sam na pravu stranu i obranio. Danas je podrška navijača bila fenomenalna, ali očekuje nas još bolja na Poljudu idući tjedan protiv Rijeke, rekao je vratar Bijelih Ivan Lučić nakon velike pobjede u Zagrebu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.