Krznar: ‘Moramo pobijediti, tako ćemo se i postaviti i to olakšava pripremu utakmice’

krznar
Foto: fah

Dinamo je svladao bečki Rapid 3:1 u utakmici 4. kola skupine H Europa lige te su s tri osvojena boda preskočili Genk na drugom mjestu ljestvice i napravili veliki korak prema proljeću u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je prokomentirao i trener Damir Krznar:

“Čestitke igračima na energiji i provedenim taktičkim zamislima. Mala pogreška Franjića kod prvog gola. Bez obzira na to držali smo se plana, on je ispunjen i stigla je pobjeda. Trebala je ovoj momčadi. Kapa do poda svakom pojedincu.”

“Nismo im dali velike šanse, dominirali smo posjedom i zasluženo smo pobijedili. Veseli forma Andrića koji je puno patio dok nije dobio šansu. Sad je koristi obilato. Petković herojski, junački. Tražio je izmjenu zbog udarca u rebro, a odigrao junački gotovo cijelu utakmicu. Sam je rekao da može i hvala mu. Šutalo je iskoristio svoju šansu, zavrijedio ju je i vratio je povjerenje na najbolji mogući način.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zvučat će čudno, ali ovim nerješenim rezultatom Genka mi moramo ići na pobjedu i to je lakši dio posla za nas. Mi ne znamo igrati na bod. Moramo pobijediti, tako ćemo se i postaviti i to olakšava pripremu utakmice”, zaključio je Krznar uz zahvalu navijačima na podršci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.