Krznar: Sigurno da će svi sada aludirati na dvije neuspješne utakmice

Foto: fah

Trener Dinama Damir Krznar nije previše prigovarao igračima nakon remija protiv Istre 1961 u HNL-u, smatrajući da su odigrali dobru utakmicu, ali nedostajala je samo realizacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Dinamična utakmica koja je po svemu trebala otići na našu stranu, po prilika, posjedu, Istri koju smo sveli na jedan udarac, sve je upućivalo na to da ovu utakmicu treba dobiti. Istra je jednim udarcem povela, smogli smo snage za 1:1, a imali smo i prilike kasnije. Žalim za prvim poluvremenom koje je bilo jako dobro i što nismo zabili. Dobra utakmica, ali rezultat nedostaje, rekao je Krznar nakon utakmice.

Osvrnuo se na nešto lošije igre u posljednje vrijeme i remi nakon poraza od Rapida u Europskoj ligi.

– Sigurno da će svi sada aludirati na dvije neuspješne utakmice, znači utakmica u Beču i ova protiv Istre, spekulirat će se o mini krizama, mega krizama. Jednostavno, danas se dogodila dobra utakmica koja nije rezultirala. Šareni kadar bez šest standardnih igrača, što je, tu je, praktički ostali smo s jednom špicom koja će morati podnijeti tri, četiri, pet utakmica zaredom. Pokušat ćemo Andrića držati na životu koliko god je to moguće, oko njega graditi, i dalje imamo u našem rosteru dovoljno igrača da i u daljnje utakmice idemo prema gore. Oscilacije postoje, ali naravno da imamo snage ih prebroditi, vjerujem da sljedeću utakmicu očekujemo dobru izvedbu i rezultatski u Slavoniji, zaključio je Krznar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.