Krznar: ‘Znali smo da nećemo ništa napraviti na horuk’

Foto: fah

Nogometaši Dinama pobijedili su u utorak na Maksimiru u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka ciparsku Omoniju s 2:0 (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebala nam je jedna ovako pametna i strpljiva utakmica. Znali smo da nećemo ništa napraviti na horuk. Dogodila nam se ozljeda Ademija koja nas je dosta poremetila, imali smo nekih problema u prvih 45 minuta, ali strpljivom igrom i stalnim ponavljanjem napravili smo dobar rezultat”, kazao je Damir Krznar koji je komentirao ozljede Ademija i Ivanušeca:

“Ivanušec je dobar, sve će biti u redu, a Ademi ima ozbiljan problem s kvadricepsom, ali ne bih želio ništa unaprijed govoriti, nadamo se da će biti sve u redu. Mišić je odlično zamijenio Ademija. Odlično je plivao između linija, sjajno je odigrao u destrukciji njihovih napada, a puno je pomogao u fazi našeg napada”.

Ponovno se priča o vrućini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam sretan da se stalno potencira ta priča. Nogomet se igra po svim uvjetima i ne vidim zašto stalno pričamo o tome. Ako nekome 1000 puta kažeš da je ovakav ili onakav, onda će on u to i povjerovati. Tako će i mojim igračima stvarno biti vruće ako stalno pričamo o tome. Valur je u Zagreb na 30 stupnjeva stigao s tamošnjih 10. Po toj logici oni su trebali u Zagrebu primiti 19 komada”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.