Kyrgios ponovno kritizirao Đokovića zbog regionalnih korona turnira: ”Morate razmišljati i o drugima, ne smijete biti sebični”

Foto: fah

Australski tenisač, Nick Kyrgios, ne posustaje i nastavlja s neumornom kritikom na račun neodgovornog ponašanja Novaka Đokovića i ostalih sudionika tzv. Adria toura u Beogradu i Zadru. Kyrgios je inače odustao od nastupa na US Openu u New Yorku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Australac je objavio kako neće sudjelovati na u redovitom kalendaru posljednjem Grand Slam turniru sezone koji će se održati od 31. kolovoza do 13. rujna te je dodao kako su oni koji su sudjelovali na regionalnim turnirima, odnosno tzv. Adria touru, neodgovorni i neozbiljni, što je zapravo i točno, s obzirom na reakcije svih vodećih svjetskih medija poslije fijaska Adria toura u Zadru.

“Ove godine neću igrati na US Openu. Boli me što neću igrati na jednom od najvećih stadiona. Ali, stojim iza svojeg naroda, mojih Australaca, kao i iza stotina tisuća Amerikanaca koji su izgubili svoje živote. Ovo je moja odluka”, poručio je Kyrgios, koji je posljednjih dana na meti i dijela hrvatskih medija zbog prepucavanja preko društvenih mreža s Bornom Ćorićem, koji je, nažalost, također sudjelovao na regionalnom korona turniru u Hrvatskoj.

Australski tenisač je u svojoj objavi, kako smo već spomenuli, ponovno kritizirao Đokovića zbog neodgovornog ponašanja na regionalnim turnirima u Zadru i Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morate razmišljati i o drugima. Ne možete plesati po stolovima, prikupljati novac za Europu ili pokušati da napraviti neku egzibiciju od koje ćete zaraditi brzi novac. To je sebično, mislite i na druge. O tome se radi kada govorimo o ovom virusu. Ne zanima me na kojem se mjestu na rang ljestvici nalazite ili koliko novaca imate. Ponašajte se odgovorno. Za one koji su se ponašali sebično i kršili pravila, kažem vam sretno. Igrajte na vlastiti rizik, nemam problema s time”, zaključio je Kyrgios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.