Lako je biti pametan poslije svega: Nižu se komentari na Babićev odlazak…

Silvio Ivandija, nekadašnji igrač Zagreba i Celja te talijanskih klubova Triestea i Prata, a trenutni strateg PPD Zagreba, smatra kako je rezultat rukometne reprezentacije na SP-u u Francuskoj dobar, no upozorava na “crne rupe”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je u prošlosti polufinala i četvrtih mjesta, ali nije bilo takvih padova u igri i poraza. Nije krajnji rezultat presudio Babiću, nego vjerojatno poluvrijeme sa Slovenijom. Teško je objasniti poraz u utakmici u kojoj si vodio osam razlike, i onda se dogodi takav pad. Ne mogu točno reći što se dogodilo, ne znam kakvo je bilo stanje u momčadi”, rekao je za Sportske novosti.

“Oni koji o tome odlučuju znaju zašto su to napravili i zašto je došlo do smjene. Ponavljam, to je dobar rezultat, problem je u načinu na koji se izgubilo. Ne bih želio špekulirati o imenu novog izbornika, niti sam razmišljao o tome. Vrh hrvatskog rukometa dat će svoj sud”, dodao je.

Bovši reprezentativac Alvaro Načinović kaže kako razumije igrače koji podržavaju izbornika, no njihovo mišljenje nije ključno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Isto tako nije važna ni činjenica da je ispunjen početni plan, jer planovi su tu da se mijenjaju. Gledano sa strane, očito se u reprezentaciji u nekim segmentima dobro radilo, ali porazi koje smo doživjeli protiv Norveške, a potom i Slovenije sve su to gurnuli u drugi plan. Način na koji smo izgubili već dobivene odlučujuće utakmice u lovu na medalju, jednostavno zahtijevaju nečiju odgovornost. Netko mora preuzeti krivnju za poraze koji nikako ne ulaze u normalne”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.