Legenda hrvatskog rukometa: Ako želimo medalju, a naravno da je želimo, onda moramo pobjeđivati sve redom

Foto: fah

Božidar Jović hvali ono što je Červarovo društvo ponudilo protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Uvijek je najteže igrati prvu utakmicu na velikim natjecanjima jer svi odmah očekuju najbolje i najviše. Hrvatska je bila super, obrana je igrala odlično, a dogodilo se i ono na čemu je Lino inzistirao i o čemu je govorio, ubrzana je igra u napadu. Stvarno je to bilo dobro….”, ispričao je.

Oduševlje je igrom Luke Stepančića, koji je imao stopostotni učinak, šest od šest.

“Luka je zaista bio sjajan, ali i svi drugi su bili za svaku pohvalu. Definitivno ne smijemo zaboraviti dečke koji su izvrsno igrali obranu, Musu, Vorija i Gojuna, bili su pokretljivi, dominirali su bočno i dubinski”, ističe za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledao sam Srbiju u dvije utakmice protiv Slovenije, igraju individualni rukomet, sve se vrti oko dva-tri igrača. Znao sam da će sigurno biti pet-šest razlike za nas. Mene je iznenadila pobjeda Islanda nad Švedskom, ali ako želimo medalju, a naravno da je želimo, onda moramo pobjeđivati sve redom”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.