Legendarni Ronaldinho uhićen, a šef policije se fotografirao s njim: ”On je svjetski idol, a i ja sam također nogometni navijač”

Foto: Twitter

Bivši brazilski reprezentativac, Ronaldinho, s početka 21. stoljeća bio je nedvojbeno jedan od najboljih nogometaša svijeta, možda u tim godinama i najbolji, ako ništa drugo bio je igrač savršene tehnike. Nažalost, Ronaldinho je posljednjih sati tema svjetskih medija zbog stvari koje direktno nemaju veze s nogometnom,  ali indirektno ipak imaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ronaldinho je završio u paragvajskom zatvoru nakon što je uhićen s lažnim dokumentima.

Da je i u zatvoru, kao i u policijskoj postaji dočekan kao zvijezda, već postoji niz dokaza po društvenim mrežama, a možda je i najveći fotografija šefa policijske postaje koji je zatražio selfie s legendom, prenose Sportske novosti.

“Pa on je svjetski idol, za mene je najbolji nogometaš na svijetu i to nitko ne može da mu oduzme. Da, bio sam tamo, ne moram ništa poricati i davati posebna objašnjenja. To je bila samo obična fotografija”, rekao je Miguel Lopes, šef policijske postaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa kako je on svjetski idol, a i ja sam također nogometni navijač, pojavile su se neke šale i zamolio sam ga za fotografiju. Svatko može da to shvati ispravno ili pogrešno, ali on ostaje idol do smrti. On nije zločinac, na njega gledam kao na nogometnog idola”, zaključio je svoju “obranu” šef policije.

Foto: Twitter

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.