Legendarni španjolski vratar Casillas doživio srčani udar

Foto: fah

Legendarni španjolski vratar Iker Casillas (37) doživio je srčani udar, no portugalski mediji javljaju kako vratar Porta nije u životnoj opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenose Portugalci, Casillas se nije dobro osjećao nakon treninga nakon čega je hitno prevezen u bolnicu gdje su liječnici utvrdili kako je pretrpio srčani udar. Odmah je operiran i više nije u životnoj opasnosti.

Bivši vratar španjolske reprezentacije od srpnja 2015. je član Porta nakon što je 16 godina branio za Real Madrid.

“Siguran sam da to neće biti njegov posljednji ugovor. Iker je kazao kako voli ovaj klub i ovaj grad, a zna se da u Porto nije došao zbog novaca,” poručio je predsjednik Porta Pinto Da Costa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Casillas je jedan od najboljih golmana svih vremena, ali i jedan od najuspješnijih nogometaša u moderno doba. U karijeri je osvojio ukupno 20 klupskih trofeja, pri čemu je s Realom osvojio tri Lige prvaka, dok je u dresu španjolske reprezentacije bio svjetski (2010) i dvostruki europski prvak (2008, 2012).

U karijeri je sakupio više od 1000 nastupa pri čemu je 167 puta branio za ‘furiju’, a 725 puta u dresu ‘Kraljevskog kluba”.

Vijest o Casillasovom srčanom udaru šokirala je svijet sporta, a bivši najbolji tenisač svijeta Rafael Nadal jedan je od prvih koji mu je poželio što brži oporavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šaljem ti veliki zagrljaj Iker,” poručio je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.