Leko debitirao na klupi Lokomotive: ‘Vjerujem da sam u prvoj utakmici iskusio sve što sam mogao’

Zagreb, 22.01.2021 - Utakmica 17. kola Prve HNL između Lokomotive i Osijeka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Na slici trener Lokomotive Leko Jerko. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Lokomotiva je poražena od Osijeka 3:0, a to je bila prva utakmica novog trenera Jerka Leke na klupi Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je očekivano tvrda utakmica. U prvom poluvremenu smo izgledali dosta dobro, zakočili smo neke automatizme Osijeka i to mi je najbitnije što sam tražio od igrača za prvu utakmicu. Sam Santini je rekao da je kod prvog gola Osijeka odletio u prazno, ali njemu treba utakmica. Mi smo ga doveli da ga istrpimo i da bude sve bolji i bolji. Kod drugog gola nisam vidio ako je bio jedanaesterac ili ne, ali ako je suđen je očito i bio. Primili smo dva gola iz neizrađenih prilika i naravno da to poremeti momčad”, objasnio je Leko pa prokomentirao događanja u drugom poluvremenu.

“Bitno je da igramo dobro i da stojimo dobro za ovaj kratak period što sam s momčadi. Probali smo u drugom dijelu s organiziranom obranom, ali odmah na startu drugog dijela smo dobili crveni karton i bili smo osuđeni na branjenje. Djelovali smo dobro i ja sam zadovoljan bez obzira na rezultat. Lokomotiva će rasti iz utakmice u utakmicu, a ja vjerujem da sam u prvoj utakmici iskusio sve što sam mogao”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.