Liga prvaka: Vaterpolisti Juga poraženi kod talijanske Brescije, presudna druga četvrtina

Foto: fah

Vaterpolisti Juga CO poraženi su u susretu 5. kola A skupine Lige prvaka kod talijanske Brescije s 8-9 (2-2, 1-4, 3-1, 2-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovčani su doživjeli drugi poraz u skupini, a presudila im je druga četvrtina koju su izgubili s 1-4 i to protiv snažne talijanske momčadi više nisu uspjeli preokrenuti. Pogotkom Talijana u dubrovačkim redovima Renzuta-Iodicea 2:25 sekundi prije kraja Jug je izjednačio na 8-8, no potom je pobjednički gol za Bresciju 25 sekundi prije kraja postigao Nora.

Kod Juga je tri gola zabio Renzuto-Iodice, Fatović je postigao dva, a Joković, Garcia i Pavličević po jedan gol. Kod Brescije je Janović dao tri, a Muslim i Nora su dodali po dva pogotka.

U ostalim susretima Olimpiacos je slavio kod mađarskog OSC-a s 10-6, Barcelonetta i Dinamo Moskva su igrali 7-7, a Hannover je dobio Partizan s 16-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Olimpiacos s 12 bodova, Dinamo je drugi s 10, Brescia treća s 8, a Jug CO je četvrti s 7 bodova, koliko ima i Hannover. Barcelonetta i OSC imaju po 6 bodova, a Partizan je bez bodova.

Plasman na završni turnir osmorice osigurat će četiri prvoplasirane momčadi skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.