Liječnik rukometne reprezentacije: Virus smo donijeli sa sobom

skupine virus utakmice hrvatska
Foto: fah

Liječnik reprezentacije dr. Tomislav Kukin objasnio je zašto virus stvara tolike probleme rukometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnik rukometne reprezentacije dr. Tomislav Kukin precizno je objasnio što se događa među igračima i pitanja zašto je baš najviše zaraze među Hrvatima.

“Virus nismo zaradili u Mađarskoj, donijeli smo ga sa sobom. Nismo se zarazili zbog stanja ovdje u Szegedu. Virus kola između nas i pitanje je samo kada će i gdje ako izbije doći do izražaja”, rekao je o dodao:

“Zašto se događa nama najviše? Pa zato što smo u odnosu na zapadnu Europu kasnili s dolaskom omikrona. Oni su to većinom odradili u studenom ili prosincu, nama je došlo na naplatu sada. Zašto, teško je reći, no on je definitivno tu i pitanje je kako će se razvijati sljedećih nekoliko dana”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na situaciju nameće se mnogo pitanja. Prvo kada će se zaraženi vratiti, drugo tko je sljedeći na listi zaraženih, treće što će biti s onima koji su u izolaciji i moraju ostati u Szegedu, dok tim putuje za Budimpeštu, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.