Livaja: ‘Igrat ću nogomet sigurno dok ne osvojim titulu s Hajdukom’

Foto: fah

Marko Livaja vratio se u Hajduk kao slobodan igrač iz AEK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Predsjednik Jakobušić me je kontaktirao. U siječnju me nazvao da me malo pita kako sam, što se promijenilo u Grčkoj otkada je zadnji put bio. I tako, ništa posebno. Još sam tada bio u pregovorima s AEK-om, ali razmišljao sam o povratku. Supruga mi je rekla da sam lud, ali znate da ja odlučujem”, ističe.

Navijači ga vole pa su pokrenuli kampanju #Livajaostani, kako bi njihov miljenik produljio ugovor sa splitskim klubom. “Kada se događala ta priča ‘Livaja ostani’, u početku sam mislio da je neka šala. Ali kada sam shvatio dokle je sve otišlo, presjekao sam i s obitelji odlučio ostati”, dodao je u intervjuu za Sportske novosti.

Na pitanje o završetku karijere u Hajduku kaže: “Ne razmišljam o tome. Igrao sam vani, sve sam prošao, nije da mi gori pod nogama da negdje moram ići. Ali kamo da idem? Sigurno me neće zvati Juventus, nego klub koji je šesti-sedmi. I što ću ja tamo? Bolje mi je ovdje i boriti se za naslov prvaka. Engleska? Na početku karijere sam želio otići igrati u Englesku, ali prošla me ta želja. Igrat ću nogomet sigurno dok ne osvojim titulu s Hajdukom. Ali ne bojte se, neću prestati ako osvojimo ove godine.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.