Ljutnja Torcide: Čelnicima klubova, pa i Hajduka, mora biti jasno – ne možete prodati najbolje i očekivati vrhunski rezultat!

Foto: fah

Polako se zahuktava hrvatsko prvenstvo. Nakon nekoliko kola neke su stvari već sada jasnije. Za naslov borit će se kao i prošle sezone samo dva kluba Dinamo i Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni hrvatski prvak, Rijeka, prošetao se danas Poljudom. Nikad lakše nogometaši Rijeke nisu u Jadranskom derbiju došli do pobjede protiv Hajduka u Splitu. To sve govori o današnjem Hajduku. Da je Hajduk ”loš” priznao je čak i trener splitske momčadi koji je nakon poraza izjavio kako je ovo ”najgori Hajduk od kada je on na klupi bivšeg hrvatskog prvaka…” Torcida je razočarana.

Međutim, realno, nameće se pitanje, ako ste prodali najboljeg igrača, kao što je to bio Nikola Vlašić, ako ste najavljivali borbu za vrh ljestvice, a onda se rasprodali najbolje što imate, zar ste nešto drugo mogli očekivati?  Nije to boljka samo Hajduka. Dinamo i Rijeka su također osjetili odlazak ponajboljih pojedinaca. Rijeka je bila blizu Lige prvaka, no, to malo što je presudilo otišlo je s Andrijaševićem. Dinamo je bio blizu protiv Skenderbeua, međutim, Dinamo danas i Dinamo prije dvije godine dvije su različite priče. Albanski predstavnik presudio je modrima u play-offu Europske lige. Dinamo i Rijeka slabiji su nego prošlih sezona, no, opet dovoljno jaki, prejaki, za Prvu hrvatsku nogometnu ligu.

Foto: fah

Okrenuli leđa svom klubu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katastrofalna igra Hajduka u derbiju protiv Rijeke (pobjeda Rijeke 2:0) razljutila je Torcidu, koja je na Poljud došla u velikom broju kako bi bodrila svoj klub, a otišla razočarana.  Naime, navijači Hajduka sa sjevera nakon poraza na Poljudu od Rijeke nisu zapljeskali igračima, kao što je bilo tradicionalno do sada, nego su im okrenuli leđa i napustili stadion.

Prvenstvo je tek počelo, Hajduk je ispao iz Europe, a vjerojatno i iz borbe ta naslov prvaka. Još jedna sezona u kojoj će Hajduk uglavnom ”vegetirati” u HNL-u boreći se grčevito za mjesto koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.  Torcidi je očito već pomalo dosadilo ono što se ponavlja iz godine u godinu i tako desetak godina.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.