Lovre Kalinić: Osjećam se sjajno, kao u najboljim danima u Hajduku, sve ide dobro

Foto: fah

Lovre Kalinić nevjerojatno se brzo prilagodio a novu sredinu, igri u Gentu. Svojim je obranama i skinutim zicerima osvojio suigrače i navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadovoljan sam kako je sve počelo. Ulazak u doigravanje za trenera i momčad je primarni je cilj i sve je podređeno tome. Zadovoljan sam kako momčad funkcionira i svojom ulogom u njoj. Osjećam se sjajno, kao u najboljim danima u Hajduku, sve ide dobro, nadam se da će i potrajati…”, otkrio je za 24sata.hr

“Došao sam odmah na prvi dan priprema, imao sam dovoljno vremena upoznati suigrače i uigrati se s njima, tako da mi je i prilagodba bila puno brža i lakša. podršku mi prije svih daju Mitrović, Miličević i Bjedov, ali i bivši dinamovac Taravel, koji mi je rekao da mu se obratim ako mi bilo što treba. No on živi u Bruxellesu, a ne u Gentu pa nismo još stigli izaći”, priča Lovre.

Lovre je napravio i rijetko viđenu gestu o kojoj ne voli govoriti. Nakon potpisa ugovora s Gentom poklonio je svom najdražem treneru Tonćiju Gabriću novi Mercedes S klase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Volio bih da je to ostalo između nas dvojice, jer je naš odnos naša privatna stvar. Ni sad kad se saznalo nemam to namjeru komentirati, niti bilo što dalje reći na tu temu, osim da se dobro zna što je meni Tonći značio u prošlosti te da se nadam da naš profesionalni odnos neće prestati mojim odlaskom iz Splita. A prijatelji ćemo ostati zauvijek”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.