Lovren: “Livaja je ušao prekasno, nedostaje nam ubojiti napadač”

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je remizirala protiv Rusije u gostima 0:0, ali i dalje je prva u skupini kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvoboja svoje mišljenje je dao Dejan Lovren.

”Solidna neka trojka, ja uvijek smatram da možemo bolje, ali dobro smo se držali, imali smo par prilika, najbolja šansa od Perišića, ali čvrsto smo se držali. Dobar je i bod, makar smo htjeli tri”, rekao je Lovren pa dodao:

”Nedostaje nam taj broj devet, neki ubojiti napadač, ušao je Livaja, možda mrvicu prekasno. Imamo još svije utakmice, svi će dobiti priliku. Sve je lijepo, dodavati se oko 16 metara, ali to ne donosi bodove. Dobro su nas stisnuli, imali smo neke šanse, ali nisu dobre da završimo s udarcem prema golu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku čeka Slovačka…

”Hrvatsku svakim danom treba pokazati na treningu, očekujem dosta tešku utakmicu protiv Slovačke, bit će teška utakmica, za samo tri dana. Imamo dosta velik kadar i vjerujemo svim igračima”, završio je hrvatski stoper, piše Gol.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.