Lovrić u šoku nakon potpisa za Osijek: Ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati

Foto: NK Osijek

Sjajan doček imao je Kristijan Lovrić u Osijeku, a ostao je time potpuno zatečen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo danas dogodilo! Kada sam dolazio, pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Hvala svim ljudima koji su me dočekali, svima u NK Osijeku, gospodinu Bjelici koji mi je osigurao da dođem ovdje, predsjedniku, ljudima u medijskom timu, marketingu”, rekao je Lovrić pa dodao:

“Ne da sam se naježio, nego ne znam ni kako ću zaspati od uzbuđenja! Teško će biti zaspati jer ovo je za mene sigurno najluđa noć u životu. Želim zahvaliti sada već bivšem klubu Gorici jer su mi omogućili da dođem ovamo. Veselim se sa svojom suprugom Monikom koja mi je najveći oslonac, agentima, ujakom Robijem, svi su bili tu uz mene”, poručio je.

Neće biti potrebno puno prilagodbe

“Naravno da mi neće biti potrebno puno prilagodbe, to su sve pravi dečki, poznajem ih s terena, tako da ću se sigurno brzo uklopiti. Nadam se da ću već u ponedjeljak biti na treningu jer ozljeda koju sam zadobio u prošlom kolu nije teža”, rekao je Lovrić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Možda bih mogao krenuti i ranije, ali je preporuka stručnjaka da ipak još nekoliko dana pričekamo. Nije ništa strašno, osim bolnijeg udarca, tako da jedva čekam ulazak u puni trening.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.