Lučin: Zadnji put kad je Hrvatska igrala u Rijeci, ja sam brisao parket

Foto: HRS

Nakon što je osigurala odlazak na svoje 16. europsko prvenstvo, hrvatska muška seniorska reprezentacija mirno dočekuje Belgiju. Uoči Belgije, želja je samo jedna – odigrati pravu utakmicu, pokazati moderan, brz rukomet i razveseliti Rijeku i prepune tribine dvorane na Zametu koja je rasprodana već nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sutrašnja utakmica bit će posebna za naša tri reprezentativca, Lučin, Načinović i Glavaš igraju pred svojom publikom u svom gradu, a koliko im je značajna najbolje opisuju riječi Tina Lučina:

– Ja sam zadnji put kada je reprezentacija igrala u Rijeci, ako se ne varam protiv Srbije, ja sam parket brisao. Tako da je ovo malo drugačija uloga i ostvarenje dječačkog sna. Svatko od nas sanja da igra za reprezentaciju posebno pred domaćom publikom, u gradu i dvorani gdje sam počeo trenirati.

– Za reprezentaciju uvijek treba stisnuti zube i bez noge ako treba. Treba svakoga respektirati i vidjeli smo u prvoj utakmici da oni nisu lagani protivnik, ali se nadam da ćemo ranije riješiti pitanje pobjednika i napraviti pravi spektakl za naše navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.