(FOTO) Ludbreg dočekao svoje zlato – Saru Kolak!

Foto: Facebook

Najveće iznenađenje netom završenih Olimpijskih igara, zlatna Sara Kolak, poslije proslave i sjajnog dočeka u Zračnoj luci Pleso u Zagrebu krenula je prema svom Ludbregu, gdje su joj navijači priredili veliki doček te sjajnu proslavu, uz, naravno, odgovarajući tortu. Ipak Sara ima 21 godinu, a napokon je kuće i, nažalost vremena za odmor nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Naime, nažalost po Ludbrežane Sara je ipak i prije nego što je stigla u Ludbreg najavila kako mora ranije na spavanje jer već sutra nastavlja tamo gdje je u Riju stala, najprije s treninzima, a onda i s novim medaljama. Zahvaljujući tome fešta ipak nije mogla dugo potrajati, ali je dovoljno trajala kako bi joj brojni prijatelji i navijači čestitali na velikom uspjehu u Brazilu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Podsjetimo, Sara je u Riju iznenadila mnoge, pa čak i samu sebe s obzirom na prve reakcije, kada je njeno koplje u ne baš idealnim uvjetima preletjelo čak 66.18 metara, što je bilo dovoljno za novi hrvatski rekord, ali, naravno, i za zlatnu olimpijsku medalju, njenu prvu u karijeri, vjerujemo ne i posljednju.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Bajkeri, skandiranje, pozitivni šok…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi su joj dobrodošlicu zaželjeli četrdesetak ludbreških bajkera te sportaši koji su pozdrav uputili bakljadom. Nakon što je zlatna olimpijka stupila na pozornicu skandiranje “Sara,Sara” nije prestajalo. Koliko vas ima?Hvala vam svima od prvog do zadnjeg. Hvala vam svima na podršci. Drago mi je što sam doma. Očekivala sam doček, ali ovako veliki broj vas je izvan svake pameti, poručila je Sara s pozornice vidno umorna, ali i vesela. Kasnije u izjavi medijima Sara je naglasila da je još u šoku i da se emocije još nisu slegle.

Sandra mi je rekla da još nemam pojma što sam napravila, ali kada se ujutro probudim lijepo u miru, uz kavu, bit će sve OK, rekla je Kolak.

Iako je iza nje veliki uspjeh, ali i veliki napor rekla je da sezona nije gotova. Najavila je još tri natjecanje koja će, kako je istaknula, odraditi maksimalno najbolje što može. Nakon toga ide na zasluženi odmor. Rekla je da će se i dalje truditi da ostvaruje takve rezultate i da svojim Ludbrežanima pruži još niz prilika za proslavu. Zaključila je da će i ubuduće na sportskim borilištima davati sve od sebe i da će i dalje ostati ista Sara kao što je bila i dosada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Sara je uz niz poklona dobila i novu pločicu na središnjem gradskom trgu na kojem se nalazi i središte svijeta. Na novoj pločici brojka je novog hrvatskog rekorda i duljine koja joj je donijela olimpijsko zlato. Uz Saru su bili i ludbreški gradonačelnik Dubavko Bilić i varaždinski župan Predrag Štromar koji su Sari obećali svaku pomoć u nastavku njezine karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.