Luis Suarez nakon osvajanja naslova u suzama poručio Barceloni: ‘Niste me cijenili…’

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali Atletico Madrid novi je prvak Španjolske nakon što je večeras u gostima svladao Valladolid 2:1, iako su poslije prvog poluvremena gubili 1:0. Pobjednički gol za Atletico zabio je sjajni Luis Suarez, bivši igrač Barcelone, koji je ove sezone briljirao u dresu Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Luis Suarez je uoči ove sezone istjeran iz Barcelone, Ronald Koeman mu je poručio kako na njega više ne računa, to mu se obilo o glavu, Barcelona je treća, a Atletico posve zasluženo prvi na krilima sjajnog Urugvajca.

Nakon osvajanja naslova Luis Suarez je zaplakao i poručio je da ga Barcelona nije cijenila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Barcelona me nije cijenila. Atletico mi je otvorio svoja vrata i uvijek ću im biti zahvalan što su vjerovali u mene”, poručio je u suzama urugvajski napadač te je dodao:

“Znam da će Messi biti sretan zbog mene. Poželio mi je sreću prije nekoliko dana”, istaknuo je sjajni Luis Suarez, koji je ove sezone u La Ligi odigrao 32 utakmice te je zabio 21 gol te je tome dodao tri asistencije.

Ovo je Atleticu, kako smo već spomenuli, ukupno 11 trofej prvaka u povijesti, prvi nakon sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.