Luka Modrić poslao poruku kolumbijskoj nogometnoj zvijezdi: ‘Ako odeš stvari mogu biti samo gore’

Foto: Twitter

Kolumbijski 25-godišnji reprezentativac, i jedna od zvijezda prošlog Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu 2014. godine, James Rodriguez, u Real je stigao prije tri godine kao veliko pojačanje i to za čak 80 milijuna eura. Nažalost, iako se govorilo kako se radi o Ronaldovom nasljedniku James Rodriguez se nije baš najbolje snašao. Nikad se u potpunosti nije uspio nametnuti treneru Zinedine Zidane te je u najvažnijim utakmicama kluba sjedio na klupi. Posve je razumljivo da želi otići, pronaći priliku u klubu u kojem je manja konkurencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Kolumbijca zanimanje su pokazali brojni klubovi, između ostalih i Manchester United, koji pod palicom Jose Mourinha troši kao pijani milijarder. Englezi žele Ronalda, Perišića, kupili su Pogbu… Za Jamesa zainteresiran je i Liverpool, našeg Dejana Lovrena.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić u posljednjem intervju za španjolske medije poslao je poruku i Kolumbijcu, uz tvrdnju kako mu nigdje neće biti kao u Realu.

”To nije laka odluka. Kad jednom odeš, ništa više neće biti isto. U najboljem si klubu na svijetu i ako odeš sigurno da stvari mogu biti samo gore,” izjavio je Luka Modrić, njegovu su izjavu su prenijeli i engleski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno Real ne bi imao ništa protiv prodaje igrača koji se ipak nije baš najbolje snašao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.