Luka Sučić: ‘Imam jedan san – zaigrati skupa s Lukom Modrićem u istoj momčadi’

Luka Sučić
Foto: HNS, Luka Sučić

Mladi veznjak Salzburga, Luka Sučić, odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za mladu reprezentaciju, a sada se priključio A selekciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vijest da sam pozvan u A selekciju saznao sam u petak na subotu, negdje oko ponoći. Nazvao me Stipe Pletikosa, čestitao mi je na pobjedi protiv Norveške, na mojoj igri, a onda je kazao: “Mateo Kovačić je dobio žuti karton, neće moći igrati protiv Slovačke, izbornik Zlatko Dalić te zove”, priča za Sportske novosti.

“Nisam mogao vjerovati! Pozvan sam u A reprezentaciju? Možete misliti kako sam se osjećao. Bio mi je to jedan od najljepših telefonskih poziva u životu, kad se radi o nogometu svakako najljepši. Bio sam oduševljen. Zapravo, teško je riječima opisati taj osjećaj, to je nešto fenomenalno”, dodao je.

“Nadam se da ću dobiti koju minutu. Znate, imam još jedan san. Zaigrati skupa s Lukom Modrićem u istoj momčadi! Luka je moj nogometni idol i, eto, sad sam dobio priliku dijeliti svlačionicu sa svojim idolom, možda i zaigrati. Snovi mi se pretvaraju u javu. Ali, ako i ne dobijem neku minutu, i ovako sam presretan, glavno mi je da sam tu. Nije mala stvar s 19 godina biti A reprezentativac Hrvatske”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.