Lukaku pobijedio Ibrahimovića te mu poručio: ‘Sada se pokloni pravom kralju Milana’

Foto: Snimka zaslona

Belgijski nogometaš Romelu Lukaku i švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović najveći su rivali u Serie A ove sezone, veliki skoro koliko je veliko rivalstvo između Intera i Milana, dva stara gradska rivala. Inter je ove sezone izašao kao pobjednik s obzirom da su nakon 11 godina čekanja osvojili naslov prvaka. Prvi je to trofej Intera, kluba za koji igraju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, nakon Kupa osvojenog prije desetak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Interovih igrača i navijača prolomilo se ulicama Milana, a dobilo je i svoj epilog na društvenim mrežama kao odgovor na trzavice između Lukakua i Ibrahimovića u siječnju u milanskom derbiju u četvrtfinalu Kupa. Tada je, podsjetimo, skoro došlo i do fizičkog okršaja, Ibrahimović je provocirao, a Lukaku je odgovorio žestoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je na kraju poručio belgijskom igraču neka ide ”raditi svoja voodoo sr**a”, što je referenca na jednu staru priču o Lukakuu i njegovu hodočašću po Africi dok je još bio igrač Evertona, piše portal gol.dnevnik.hr.

Ove momčadi susrele su se ponovno u veljači, a tada je Lukaku zabio u pobjedi Intera 3:0. “Rekao sam ti”, vikao je Lukaku u kameru nakon što je ranije ustvrdio da je on, a ne Zlatan, nogometni kralj Milana.

Završni udarac Lukaku je dočekao nakon što je Inter osigurao naslov prvaka. Jasno je kome je uputio svoju poruku na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pravi Bog je okrunio kralja. Sada se pokloni kralju Milana!”, napisao je Lukaku na Twitteru

Dakle, jasno je da će svaki sljedeći susret spomenutih nogometaša biti pod povećalom, tim prije što je 39-godišnji Ibrahimović odlučio ostati u Milanu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.