Majka Dražena Petrovića o Luki Dončiću: Otkad je Dražen otišao nisam ugledala dečka koji je u tim godinama zaigrao tako zrelo

Foto: fah

Biserka Petrović, majka prerano preminulog velikana Dražena Petrovića, u razgovoru za slovenski Planet TV rekla kako je Luka Dončić jako podsjeća na njenog Dražena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar je rekao kako Luka Dončić trenira vrlo intenzivno. Dražen je isto trenirao šest do sedam sati dnevno, dvaput dnevno, komentirala je Biserka Petrović.

O Draženu je još rekla: On je u Barceloni, kad je bio ‘Dream Team’, došao u svlačionicu i rekao: ‘Mi njih možemo pobijediti’. Tako je on djelovao na suigrače, nikad se nije povlačio.

O Luki Dončiću još kaže: Podsjeća me na Dražena i sretna sam zbog toga. Otkad je Dražen otišao nisam ugledala dečka koji je u tim godinama zaigrao tako zrelo, zbog toga sam sretna, pratim ga i pratit ću ga, rekla je o usporedbama Dražena i Luke Dončića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragić me je fascinirao, to je djelo njega i trenera, što su ukomponirali s Lukinom mladošću. Cijela ekipa bila je tako zrela, takva kemija se stvorila, to je bilo fascinantno. To sad treba biti putokaz svima s ovih prostora, naglasila je vrhunsku izvedbi cijele slovenske ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.