Mancini treći put posjetio Međugorje: Na Euro će Hrvatska i Italija

Foto: fah

Roberto Mancini, bivši talijanski reprezentativac, bivši trener Manchester Cityja i aktualni Galatasarayja, treći je put posjetio Međugorje. Došao je na jednodnevni izlet, a potom se avionom vratio u Istanbul. Bio je na misnom slavlju, a potom se susreo s tamošnjim župnikom fra Marinkom Šakotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kada netko jednom dođe ovdje, uvijek osjeti potrebu vratiti se. Puno mi znači tu doći i pomoliti se – rekao je Mancini, kojeg su novinari pitali i da prokomentira ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

U istoj skupini su Italija, Hrvatska, Bugarska, Norveška, Azerbajdžan i Malta.

– I Hrvatska i Italija će se plasirati na Euro. Što se Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu tiče, mislim da Italija ipak ima više izgleda od Hrvatske za plasman u vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.