Mandžukić je u sjajnoj formi unatoč oproštaju od reprezentacije: Dalić bi ga mogao zvati na proljeće?

Foto: fah

Juventus je moćan ove sezone, a time je zadivljen i novinar torinskog Tuttosporta Massimo Franchi. On Ronalda vid kao zaslužnog za bolju igru Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne samo Mandžukića, Cristiano Ronaldo čini boljom cijelu momčad Juvea, Bonucžukićcija, Chiellinija, Dybalu…, ali nisam vam sada valjda otkrio Ameriku? Pa Ronaldo je unatrag deset godina najbolji golgeter svijeta, uz Messija, koji je ipak desetka, a ne centarfor”, piše Večernji list.

“Mandžukić je također pravi, punokrvni napadač koji pojavom Ronalda odjednom dobiva mnogo više prostora. Pazite, sve momčadi koje igraju protiv Juventusa fokusiraju se na to kako zaustaviti Ronalda, to je njihova glavna misija. Ali tek kada pomisle da su u tome uspjeli, onda su u problemima jer tada nastupa Mandžukić; uvijek raspoložen, pun samopouzdanja. Mandžo će svoj prostor uvijek sjajno iskoristiti. Zabio je četiri pogotka, ja mu pripisujem i onaj nepriznati protiv Chieva jer je bio regularan”, kaže Franchi.

A kakav je njihov odnos privatno?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Talijanski Sky Sport uoči svake utakmice sat i pol uključuje kameru u svlačionici Juvea i prenosi pripremu. I svaki put vidim Ronalda i Mandžu kako razgovaraju, zafrkavaju se međusobno. Ne znam na kojem jeziku razgovaraju, ali vidim da imaju odličan odnos. Kao što ga imaju Ronaldo i Dybala. Juve u zadnje dvije utakmice igra u formaciji 4-3-1-2, s Dybalom iza Mandže i Ronalda, i to funkcionira sjajno”, poručuje.

Večernji list doznaje da na ovakvu Mandžukićevu formu nije imun ni Zlatko Dalić, iako se Mandžukić već oprostio, a ne bude li pomaka u Ligi nacija, na proljeće bi mogao opet pozvati Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.