Mandžukić otkrio što mu je Dalić rekao i kako se izborio za svoje mjesto: ‘Taj sam trening odradio baš do daske, 200 na sat’

Foto: fah

Mario Mandžukić nedavno se oprostio od hrvatske nogometne reprezentacije, a za Sportske novosti otkrio je detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon Perua, protiv kojeg sam bio katastrofa, bio sam ljut na sebe. Igrao sam na desnom krilu, što nije baš moja pozicija, ali opet, moraš nešto pokazati gdje god da te trener postavi. Zamolio sam Dalića za pet minuta razgovora. Rekao sam mu iskreno što me tišti, a to je da na mjestu na koje me postavio ne mogu doprinijeti momčadi te da ima boljih rješenja, kao primjerice Rebić, Pjaca, ne znam, na njemu je. Nisam se žalio, samo sam konstatirao da je očito da ondje nisam od koristi. Eto, Dalić me saslušao i kazao da se slaže sa mnom te da ću ubuduće konkurirati za mjesto u špici”, otkrio je Mandžukić za Sportske novosti.

Otkrio je i zanimljivu dvojbu Dalića između Mandžukića i Nikole Kalinića koji se kasnije pobunio.

“Dva dana uoči Nigerije prišao mi je i kazao: ‘Mandžo, razmišljam da ili s tobom počnem utakmicu, a da u drugom dijelu uđe Kale ili da krene on, a onda u nastavku ti uđeš.’ Uzvratio sam mu ono što sam iskreno mislio, a to je: ‘Vi ste šef i vi odlučujete sve!’ Na tome je ostalo, a onda sam taj trening odradio baš do daske, 200 na sat”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je atmosferu i poručio da je zato zaslužan izbornik Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.