Mandžukića žele Chelsea, Manchester United, Barcelona…

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić (27) sigurno odlazi iz Bayerna u Englesku, ali još uvijek je pitanje u koji klub, jer najnovije informacije govore da je novi trener Manchester Uniteda Louis Van Gaal kao prvo ime na listi pojačanja izdvojio Mandžukića, objavili su u utorak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio engleskih medija, pak, tvrdi da će hrvatski napadač osvanuti kod Jose Mourinha. Podsjećaju da je Chelsea već uspostavio kontakt s Mandžukićem.

Da je na djelu opća jagma za Mandžukićem da se iščitati i iz španjolskih tiskovina. Koje Mandžukića već svrstavaju u redove nove Barcelone. Uglavnom, Mandžukić je ovoga trenutka najpoželjniji svjetski napadač.

Zanimljivo je vidjeti što pišu engleski mediji o želji Manchester Uniteda da angažira Mandžukića. Van Gaal je, pišu Englezi, veliki obožavatelj Mandžukića, a novac kad je u pitanju Manchester United nije problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je ove sezone zabio 26 golova za Bayern u svim natjecanjima, bio je drugi strijelac Bundeslige sa 18 pogodaka, tri je zabio u Ligi prvaka, četiri u domaćem kupu i jedan na Svjetskom klupskom prvenstvu. Ističu Englezi da se Mandžukić se ne uklapa u nogometnu filozofiju “tiki-taka” gurua Pepa Guardiole, koji preferira “lažne devetke” Thomasa Muellera i Marija Goetzea, a u Bayern dolazi i Robert Lewandowski iz Borussije Dortmund.

“On bi bio savršen u Unitedu”, završavaju svoj opis Mandžukićeve nogometne vještine Englezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.