Maradonin sin za Marcu: Desetka bi se trebala povući u klubovima u kojima je moj otac igrao

epa06361868 Draw assistant, former Argentine international Diego Maradona shows the ticket of England during the Final Draw of the FIFA World Cup 2018 at the State Kremlin Palace in Moscow, Russia, 01 December 2017. The FIFA World Cup 2018 will take place from 14 June until 15 July 2018 in Russia. EPA/YURI KOCHETKOV

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Diego Armando Maradona, preminuo je prošlog tjedna u 61. godini života. Odlazak kontroverzne osobe i genijalnog nogometaša, dakako, potresla je brojne ljubitelja nogometa diljem svijeta, kojima je Maradona kao nogometaš svojedobno bio nogometni idol. Nema sumnje, Diego je bio vrhunski nogometaš, čudesno moćne tehnike, što je pokazao na Svjetskom prvenstvu 1986. godine u Meksiku, kada je s Argentinom osvojio naslov prvaka svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon brojnih članaka o Maradoni, nakon reakcija velikog broja klubova i sportskih zvijezda reagirao je i sin ”Malog zelenog”, Diego Maradona mlađi, koji je u intervju za Marcu bio vidno potresen te je kazao:

“Ne mogu još uvijek prihvatiti da ga nema. Ne mogu… Imao je još puno godina pred sobom, još puno godina uživanja s obitelji. To nikad neću moći prihvatiti. Otišao je premlad”, rekao je Diego mlađi.

Sin Diega Maradone tvrdi kako više ništa neće biti isto kao prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neće biti mog starog da podigne slušalicu i da razgovaramo o raznim temama”.

Nadalje, smatra kako bi se broj 10 trebao povući u svim klubovima u kojima je igrao veliki Diego Armando Maradona.

“Smatram da bi se to trebalo napraviti u svim klubovima gdje je moj otac igrao, uključujući i Barcelonu. Nema dileme”, rekao je mlađi Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nekim će se klubovima to sasvim sigurno dogoditi. Diego je karijeru počeo u Argentinos Juniorsima, a nastupao je tijekom velike karijere za Bocu Juniors, Barcelonu, Napoli, Sevillu i Newell’s Old Boyse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.